Den 2012-06-14 beslutar Kommunfullmäktige om Hågelby nöjespark

Kommunfullmäktige samlas för sluligt beslut om Hågelby familjepark den 14/6 kl 09.00 i Hallunda folkets hus (invid biblioteket). Fullmäktigemöten är öppna för allmänheten och det är viktigt att den som är intresserad tar del av besluten och argumenten för en etablering av nöjespark.
Botkyrkapartiet har inkommit med ett yrkande till den 14/6 mot antagande av detaljplan 1 och exploateringsavtalet. Läs det!! LÄNK

Kommentarer
Postat av: Ed

jag, min familj, vänner och grannar tycker att det är BRA med en Tivoli i Hågelby! det är en bra investering till framtiden för den nya generation! kör på! varför inte botkyrka ska utvecklas och bli populär? jag håller tummarna o önskar lycka till...!

2012-06-13 @ 09:14:41
Postat av: Gunilla Nuse o C-H Ramsay

Ja, alla kan inte tycka lika.

Men Ni bortser då från att Botkyrka förlorar ett stort grönområde, med mycket höga kulturvärden för människor och alla organismer i den biologiska mångfalden, vilka alla är en del av den Gröna Bornsjökilen.

Men vad händer om nöjestivolit går i konkurs?

2012-06-13 @ 15:22:54
URL: http://hagelby.blogg.se/
Postat av: Petter

Tyvärr så kör man med de klassiska härskarteknik metoderna. Vi som säger nej är bromsklossar, trädkramare, bakåtsträvare eller ignoreras. Tyvärr så är det kalla fakta. Detta är en usel affär både ekonomiskt och naturvårdsmässigt. Politikerna klarar sig allt för lätt undan framtida ansvar. Kommunen har tyvärr redan många andra tvivelaktiga beslut och affärer som borde vädras ut.
Sen kan gemene man beklaga sig över hur det ser ut i Ukraina istället för att fundera hur det ser ut här hemma.

2012-06-14 @ 17:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0