Kommunstyrelsens ordförande diskuterar med Subtopia

Under juni månad 2010 träffade Katarina Berggren några representanter för arbets- och kompetenscenter för att närmare informera om kommunens verksamhet och i synnerhet om Nöjesparken Hågelby.
 
Vad bör man nu kräva av en folkvald politiker i den högsta positionen som kan ernås i kommunen, dvs styrelsens ordförande.
 
Jo, nog förväntar man sig en viss begåvning, s.k. intellektuell briljans med förmåga att hålla ihop ett möte med adekvat information och att åtminstone verka övertygande med en viss korrekt utstrålning.
 
För illustration hänvisar vi till ett klipp från YouTube där en manlig representant för Subtopia inledningsvis förirrar sig i fullständigt obegriplig argumentation.
Efter 2 min 32 sek övertar så K. Berggren ordet.
 
Ett så handviftande, förvirrat, ordsökande och okunnigt anförande anstår inte en ordförande, som dessutom är ansvarig för och beslutar om exploateringen av Hågelbys bevaransvärda marker. Det verkar som om hon fastnat i ett Möbiusband, hon kommer varken ut eller in!
 
LÄNK
 
Vem skulle våga teckna ett viktigt avtal med denna person eller skulle Du riskera att köpa en begagnad bil av henne?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var det värsta jag hört på länge. Jag skulle aldrig köpa en bil av henne :-D.

Att hon dessutom ansvarar för en hel kommun är i det närmaste ofattbart.

2010-11-01 @ 08:25:33
Postat av: Anonym

Instämmer. Man blir mörkrädd. Det låter som om hon sitter och bygger lego eller något liknande. -Den där tar vi bort och den där. Och sen sätter vi dit den där. Ja! på åkermarken, ja det gör ju ingenting. Vi ska ju inte asfaltera. Vi är ju snälla ju! Sen tar vi lite pengar och planterar lite nya träd här. Jaa, det var en bra idé! Då blir nog folk glada.....

2010-11-10 @ 14:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0