JohnJohn Lindgren sammanfattar familjeparken * 2013-10-14

      Från TV4 intervju med JohnJohn Lindgren om strandskyddet           Bild TV4

 

JJ Lindgren har bestämt att han skall få bebygga hela Hågelby med sin version av en nöjespark. Därvid har planerats att bygga en nödvändig parkeringsplats på biotop- och strandskyddad mark utmed Elvestaån. Ett försök att få strandskyddet upphävt underkändes av Regeringen. Såväl Katarina Berggren som JohnJohn L är upprörda. De låter sig intervjuas av TV4.

 

JohnJohn säger: ”De förseningar som nu kommer att drabba familjeparken är högst ovälkomna. Vi har redan hållit på i fem år och nu kommer det att dröja ut på tiden lite till.”

 

Han tillägger: ”Vi vill inte på något sätt förstöra naturen eller naturupplevelse, vi vill förändra den. Men naturen finns kvar i omgivningen".

 


Bloggkommentar:
Som vi kan tolka Lindgrens inställning till Regeringen, naturskydd och strandskydd, saknar han all insikt i regelsystemet.

 

Att planprocessen tagit mer än 5 år demonstrerar ju en högst oprofessionell hantering. Det är nämligen helt enkelt olämpligt att bygga på Hågelby´s kulturskyddade marker.
Lindgren vill förändra naturen till en artificiell onaturlig grönska. Han motiverar det med att naturen finns kvar i omgivningen.

 

Men hur menar människan? Omgivningarna skall ju också byggas om till nöjespark i kommande detaljplaner 2 och 3 (ev flera).

 

Lägg ner hela det orimliga projektet snarast!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0