Nytt från Botkyrkavisonären ”Campinglägret i Hågelby” * 1/9

 

Asfaltläggare från Irland har lagt sig i startgroparna för att snabbt kunna asfaltera jordbruksmarken på andra sidan Hågelbyleden.
Campingbilar, husvagnar och omärkta skåpvagnar har slagits upp i ett läger på åkermarken vid Lilla Dalens kyrkogård. Marken som annars disponeras av Hågelby´s loppismarknad.

 

Här inväntar nu asfaltläggarna på ett anbud från Botkyrka kommun, enligt LOU. Deras låga priser och utmärkta arbete med förstklassig asfalt, tillvarahittad på kommunens depå för farligt avfall, gör dem väl så konkurrenskraftiga.

 

Deras ankomst till Hågelby ger kommunens planerare och politiker dessutom ett utmärkt tillfälle att öva på husvagnsuppställning inför den stundande campingplatsen på Familjeparken i Hågelby.

 

Kommuninnevånarna ges också tillfälle att vänja sig vid anblicken av husvagnar på den före detta kulturmarken.

 

I samband med asfaltkokeriets etablering har också en del försäljningar av diverse helt nya och obegagnade hushållsmaskiner påbörjats. Loppisverksamheten känner sig synbarligen hotad.

 Tvättmaskiner säljes vid snabb affär –måste ses.        Foto: Hagelby.blogg.se
 

Kommentarer
Postat av: Laila Rossi

Det vore så typiskt av Botkyrkas kommunalråd att anlita några fuskande resare till att utföra jobb på Hågelby. Deras kompanjon i projektet Hågelby är inte känd för sitt goda samvete direkt.
Hoppss verkligen att förvanskligen av Hågelbyparken kan stoppas permanent och att hela parken blir skyddsområde och naturreservat.

2013-09-06 @ 08:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0